[Minecraft: Gift] Episode 7: Dood en verderf – Free Minecraft Gift Codes

Minecraft-Gift-Episode-7-Dood-en-verderf

Het tweede grote avontuur van wavankeulen en arjandotorg. Het doel van dit avontuur is het vinden van speciale blokken om het Gift Monument mee compleet te maken. Over de hele wereld, die is gebaseerd op het book Gift, zijn 19 verschillende blokken te vinden: 16 verschillende kleuren wol, 1 ijzeren blok, 1 gouden blok en 1 diamanten blok. Elk van de blokken moet worden geplaatst in het overeenkomende vak op het Gift Monument.

[Map]
GIFT – The Minecraft Map: http://bit.ly/GSokfX

[Map-maker]
Vechs: http://bit.ly/wDs3dF

[Textures]
Faithful 32×32: http://bit.ly/11jiygu

Over World of Tilia:

Volg ons voor alle nieuws en updates!
Twitter: http://www.twitter.com/worldoftilia
Facebook: http://facebook.com/worldoftilia

World of Tilia is hèt gamekanaal van arjandotorg (NL). Hier staat fun, topkwaliteit en contact met jou als kijker bovenaan. De enthousiaste commentatoren geven je duidelijk en goed Nederlandstalig (Dutch) commentaar. Ze doen dit met veel plezier, humor en respect, zonder daarbij te vloeken en te schelden. Je vindt hier naast de game Minecraft ook The Walking Dead, Don’t Starve, Terraria en nog veel meer games! Alles in 720 of in 1080 full HD.

World of Tilia is gaming voor gamers en niet-gamers, jongens, meisjes, mannen, vrouwen, jong en oud, Nederland, België of daarbuiten. Arjan’s doel is video’s te laten zien die je een verhaal vertellen, die je laten lachen en je soms ontroeren, die je meenemen op avontuur, die je met je hele familie en met al je vrienden samen kunt bekijken. Hij wil daarin steeds beter worden. Sinds februari 2012 krijg je dagelijks een nieuwe video.

Abonneer nu en blijf ook in 2013 op de hoogte van de laatste updates en de leukste video’s!

9 thoughts on “[Minecraft: Gift] Episode 7: Dood en verderf – Free Minecraft Gift Codes”

Leave a Reply